МОЛОДЬ

Зустріч молоді у Шаргороді

Мир та добро!
В суботу 19.02.22р. в м. Шаргород відбулися так звані “ВАЛЕНТИНКИ”. 
На святкуванні була присутня молодь із Житомира, Баранівки, Городківки, Чечельника, Розкоші та Шаргорода.
Наша зустріч розпочалася із Святої Меси,
котру очолив о. Кирило OFM.
Після чого, мали дуже смачний обід.
Пізніше молилися Коронку та слухали конференцію котру проголосила пані Тетяна Дядюк про “Моральність та не моральність використання різної контрацепції”. Також мали працю в групах, де усі змогли висловити свою думку, щодо контрацепції.
Після. Нагороджували молодь котра взяла участь у конкурсі відео-колядок.
Уже під кінець нашої зустрічі, мали дуже круті конкурси та інтеграційні танці
Особливістю цього вечора, було те, що кожен привіз із собою подаруночок, і за допомогою жеребкування усі один з одним ними обмінювалися
Дякуємо ФраМ з Шаргорода, за гостинність та організацію 

ДУХОВНІСТЬ

Святий Франциск з Ассізі є одним з найвідоміших святих Католицької Церкви. В часи середньовіччя він своїм життям і започаткованим ним францисканським рухом відновив обличчя Церкви. Сьогодні його вшановують не тільки католики, але і християни інших конфесій, і навіть невіруючі.

Докладніше »

Клара народилася у 1194 році в Ассізі в аристократичній родині Фавароне і Ортоляни Оффредуччіо. Її мати під час чування в катедрі Сан Руфіно почула голос, який пророчо звістив їй народження дівчинки: "Не бійся, жінко, ти щасливо народиш ясне світло, яке освітить світ".

Докладніше »

За порадами кардинала Гуґоліна, а також за порадами Братів, Франциск вільний від керування Орденом, мусив достатньо швидко взятися за написання тексту більш змістовного, більш конкретного і більш юридичного.


Докладніше »

"Ідіть, проповідуйте, кажучи, що Царство Небесне - близько. … Не беріть ні золота..., ні торби на дорогу, ні одежин двох,
ні взуття, ні палиці, - бо робітник вартий утримання свого. …"

Євангеліє від Матея (Мт 10:7-16)